Bel ons
Vanaf: MBO niveau 3 en WO

De snelweg naar ICT-succes: Betaald leren en werken in de IT-wereld

Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de ICT? Of heb je nog geen ervaring maar zou je toch een kickstart willen maken binnen deze sector? Nice! Flexvak ICT is namelijk de place to be voor iedereen die een introductie / carrièreswitch wil maken in de ICT!

Wat bieden wij

Met of zonder ervaring kan jij direct aan de slag in de ICT branche! Bij Flexvak bieden we op maat gemaakte werk- en leertrajecten waarmee jij wordt opgeleid tot dé specialist van de toekomst. Onze unieke aanpak is gericht op het verwezenlijken van jouw dromen en het bieden van optimale begeleiding op jouw carrièrepad.

Het beste alternatief voor een standaard opleiding

Betaalde scholing met een mooi salaris
Direct aan de slag met uitzicht op vast dienstverband
Een functie die bij jou past met doorgroeimogelijkheden
Hoogwaardig diploma en begeleiding door ICT specialisten
Twijfel je?

Je bent geschikter dan je denkt!

Bij Flexvak ICT zijn we er voor jou, ongeacht je leer niveau. In de snel veranderende ICT-sector valt er altijd iets nieuws te ontdekken en tal van specialisatiemogelijkheden liggen voor je open. Financiële obstakels mogen je groei niet in de weg staan. Daarom dekken wij al je studie- en certificaatkosten.

Bij ons is groei onbeperkt, en we moedigen je examen bereidheid aan. Je eerste twee examens worden volledig door Flexvak ICT betaald, en het derde examen delen we samen. Bovendien bekijken we per examen je salaris en groeimogelijkheden. We waarderen onze gedreven medewerkers en belonen die inzet graag.

Afiniteit met ICT

Je moet het leuk vinden om in de ICT te werken en er meer over te weten te komen.

Gemotiveerd om te leren

Je moet bereid zijn een studie aan te gaan die minstens 1 werkdag in de week duurt.

Minimaal MBO3 denkniveau

Voor het volgen van deze opleidingen is minimaal MBO3 denkniveau vereist. Echter is het mogelijk om ook opleidingen te volgen op MBO4, HBO en WO niveau te volgen.
Zit je nog met vragen? Bekijk hier de veelgestelde vragen

Proef de sfeer bij Flexvak

Aanmelden

Alvast goed om te weten voor bij het intakegesprek

Ervaar je de automotive branche van dichtbij
Helpen wij jou met je CV te upgraden
Ontdek je of dit wat voor je is
Spreek je met mensen die het traject al hebben doorlopen

Meld je aan voor het werk- en leren traject

Veelgestelde vragen

We snappen dat je nu misschien nog met wat vragen zit. Bekijk hieronder de meest gestelde vragen door andere toekomstige leerlingen.

Opbouw traject

Dat is verschillend per vacature. Wat wij wel belangrijk vinden is dat je de juiste werkhouding en affiniteit hebt met ICT.
Je start na een half jaar werken via ons met een passende opleiding.
Je kan bij ons starten met de opleiding tot bandenmonteur, autoschadehersteller en autospuiter. Wil je meer informatie neem dan gerust contact op.
Je kan tijdens je opleiding switchen, mits het wel een opleiding binnen de Automotive is.
Aangezien wij landelijk werven zul je bij een bedrijf bij jou in de buurt gaan werken. Hiervoor houden wij altijd rekening met jouw wensen.

Na de studie

Na het behalen van de studie word je overgenomen door de opdrachtgever. Dit betekent dat je daar onder contract komt.
Na het behalen van je studie ontvang jij een officieel certificaat/ diploma (afhankelijk van de studie).
Na de studie ga je in dienst bij de opdrachtgever. Waarbij het altijd mogelijk is om door te groeien met 'extra' opleidingen/studies om je verder te specialiseren in jouw vakgebied.
Na het behalen van jouw studie is er een evaluatiegesprek om onder andere jouw salaris te bespreken.

Waarom kiezen voor Flexvak?

Bij Flexvak zorgen wij altijd dat onze mensen op de eerste van de maand zijn/haar salaris ontvangt (tenzij de eerste in het weekend valt dan zal het de maandag erop gebeuren).
Als wij afspraken maken met jou dan zorgen wij ook dat wij deze afspraken nakomen. Wij willen namelijk ervoor zorgen dat jij tevreden bent met ons als werkgever.
Als je komt te werken via Flexvak Automotive dan is het meer dan alleen werken. Het is namelijk mogelijk dat wij je meenemen naar het circuit van Zandvoort, driften in Weeze, karten op een buiten kartbaan of zelfs mee in de pitbox bij een echte autorace.
Naast onze openingstijden van 09:00 - 17:30 is jouw contactpersoon zo goed mogelijk bereikbaar in de avonden en weekenden om urgente problemen/vragen op te lossen.
magnifiercrossmenuchevron-down